Meiltä saatte apua suun hoitoon liittyen.
Perushammashoitoon kuuluu suun kliininen tarkastus, röntgenkuvaus tarpeen mukaan ja hoitosuunnitelma.
Tarkastuksen löydösten mukaan teemme kariologiset eli paikkaushoidot ja parodontologiset eli ienhoidot.
Meillä saa hammashoitoa myös nukutuksessa.
Äkilliset hoidontarpeet pyrimme aina hoitamaan pikaisesti. Suuhygienistimme ovat ienhoitojen ja ehkäisevän hammashoidon ammattilaisia, joilta saatte perusteelliset neuvot suun kotihoitoon.

Myös kirurgiset toimenpiteet, kuten viisaudenhampaiden poistoleikkaukset ja implanttihoidot, onnistuvat meillä. Lisäksi teemme proteettisia hoitoja, esim. posliinikruunuja, -laminaatteja, erilaisia irtoproteeseja, siltoja ym. Meiltä saa hammassuojia urheiluharrastuksiin, mm, jääkiekkoon ja kamppailulajeihin. Palveluihimme kuuluvat myös hampaiden valkaisuhoidot sekä vastaanotolla että kotona tapahtuvat valkaisut. Kutsumme asiakkaamme niin halutessaan hoitoon säännöllisin väliajoin.

Hammasteknikkomme valmistaa hammaslääkärin tilauksesta erilaisia hammasteknisiä ratkaisuja, kuten IPS E.Max Press-kruunut, -sillat ja -laminaatit, E.Max Press-onlayt/inlayt, implanttikantoiset rakenteet E.Maxista, Zirkonium-kruunut ja -sillat, akryyliosaproteesit, irtoproteesien pohjaukset ja korjaukset, purentakiskot ja valkaisuliuskat.

Meiltä saa myös ilta-aikoja. Pyrimme varaamaan reilusti vastaanottoaikaa, jotta pystymme tekemään toimenpiteet kiireettömästi ja asiakasta kuunnellen.